maandag 3 februari 2020

Trampoline park leidschendam

TRIXS is hét indoor trampoline- en beachsportspark van de regio! Wil jij coole trucjes op de trampoline leren? Veursestraatweg 2C,22CL Leidschendam.

Ga helemaal los en show je coolste 'TRIXS' op dit indoor trampoline park! TRIXS Indoor Trampoline Beachsports park, Leidschendam-Voorburg , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor . TRIXS, hét indoor trampoline- en beachsportspark Veursestraatweg 280c 22CL Leidschendam info. TRIXS Indoor Trampoline Beach Sports Park Leidschendam.

Vlietkinderen komt regelmatig op bezoek bij TRIXS wanneer er uitjes in de vakantie worden. Kom je nu lekker uitleven met free jumping op de trampoline met aaneengeschakelde .

Bekijk hier een overzicht van alle sportieve uitjes uit Leidschendam. De route kwam uit bij trampolinepark TRIXS, waar de kinderen een uur de zaal tot hun . Interconfessionele Basisschool De Trampoline, gevestigd in Leidschendam. Gemeente, ▻ Gemeente Leidschendam-Voorburg . TRIXS in Leidschendam is ongetwijfeld het coolste indoor trampolinepark van Nederland. Trixs indoor trampoline- en beachsporthal. Central Park, by Ron Blaauw is een vernieuwend restaurant en boutique hotel in Park Vreugd en Rust, vlakbij de . Ga naar Trix in Leidschendam een trampoline park - Sam Van den berg+.


Het trampolinepark komt op bedrijventerrein De Vrolijkhei tussen de. TRIXS indoor Trampoline en beachsportpark ligt in Leidschendam. Op de fantastische indoor-velden van TRIXS kun je met grote en kleine teams aan de slag!


Jumpsquare is het grootste trampolinepark in Europa. Zo kan jij voor je springplezier terecht in Leidschendam, Hoofddorp, Eindhoven en nog veel meer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts