woensdag 5 februari 2020

Wattbike training

Measure fitness, follow workouts and track performance with Wattbike, the complete training solution. Met uitgekiende trainingen gebaseerd op vermogen, hartslag en cadans. Met behulp van de Wattbike Hub en App registreer .

Een geweldige ondersteuning voor toerfietsers en wielrenners waarbij we zeer gerichte trainingen organiseren met verblu. Eenmaal in de week zal er een Wattbike training worden gegeven. De training vindt op zondagochtend plaats. Er zijn twee tijdsblokken, 9:00-11:en .

Het winterse weer en korte dagen bemoeilijkt de fietser vaak om gericht . Wij zijn er om jou te helpen tijdens onze trainingen en met ons nieuwe trainingsplan waarbij we de koppeling tussen binnen en buiten fietsen maken en jou in . De Wattbike is een indoor fiets die je hartslag, je trapfrequentie én het vermogen dat je trapt laat zien. Wekelijks één of meer keer trainen op een Wattbike? First Watt Bike training session of 201 after nearly weeks off it hurt more than expected!


Watt bike test en training-Awa outdoor. De Wattbike is ontworpen om iedere sporter van een realistische indoor fiets te voorzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts