maandag 24 februari 2020

Zwembad utrecht openingstijden

Zwembad Den Hommel is dagen per week open. Bekijk het rooster en de openingstijden van Den Hommel en kom zwemmen! Zwembad De Kwakel is dagen per week open.

Bekijk het rooster voor een overzicht van onze openingstijden en activiteiten. Ontdek zwembad De Kwakel in Overvecht! In zwembad De Kwakel is voor iedereen wat te doen.


Er zijn allerlei verschillende baden en in de zomer is het buitenzwembad open.

Er is altijd iets te beleven in Den Hommel. Openingstijden van zwembad de Krommerijn in Utrecht oost. Zwemmen in zwembad de Krommerijn in Utrecht. Het zwembad ligt in Utrecht oost, tussen stadion Galgenwaard en de . Kom ook zwemmen bij Zwembad Den Hommel in Utrecht!


De openingstijden gelden voor recreatief zwemmen en verschillen per dag, kijk. Zwembad Den Hommel heeft een recreatiebad met een temperatuur van dertig graden Celsius. De openingstijden van Aquacenter Den Hommel Kennedylaan in Utrecht vind je - net als de openingstijden van andere. De openingstijden van Zwembad de Kwakel Paranadreef in Utrecht vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwembad de Kwakel - op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts