maandag 17 februari 2020

Zwembad vathorst

In april 20starten er weer nieuwe groepjes bij RA. Nog een beperkt aantal plekjes beschikbaar in Blaricum, Vathorst en op onze locatie op Sherpa. Op onze locatie in Amersfoort - Vathorst bestaat ook de mogelijkheid tot vrijzwemmen.

Hierbij kunt u zowel bij ons terecht voor banen zwemmen, . Kom bij RA Sports Swimming Vathorst in kleine groepjes met persoonlijke aandacht je ABC halen! Vanaf volgend jaar kunnen kinderen uit Vathorst en omgeving terecht voor zwemlessen en andere activiteiten in een nieuw te bouwen zwembad. RA Sports Swimming Vathorst, Amersfoort.

Een super mooi zwembad met hele leuke zwemleraren die ook echt tijd nemen voor de kinderen echt een . Vathorst is één van de meest kinderrijke wijken van Nederland. De bouw van het zwembad in Vathorst is afgerond. Zondag september opent RA Sports Swimming Vathorst zijn deuren voor bezoekers.


RA Sports Swimming gaat in Vathorst (Fithorst) een (instructie)zwembad bouwen. Deze firma geeft ook Zwem ABC lessen . In slechts vijf maanden tijd is er een compleet nieuw zwembad gebouwd voor de Vinex wijk Vathorst binnen de gemeente Amersfoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts