woensdag 24 juni 2020

Yoga sutra patanjali

De yoga-sutras van Patanjali is het meest diepzinnige en toonaangevende boek op yoga gebie het 8-voudige pad wordt. De Yoga-Sutra's van Patanjali vormen de basistekst van de klassieke yoga, een van de zes filosofische scholen uit het hinduïsme. De Yoga Sutras van Patanjali beschrijven de ashtanga yoga, het achtvoudige pad van yoga. Deze wordt ook Raja Yoga (koninklijke yoga) of Patanjali Yoga . Het staat niet vast dat Patanjali de auteur van het gehele werk is, of dat het hier om.


De yoga van Patanjali is een van de zes orthodoxe (āstika) filosofische stelsels. Yoga Sutra's Van Patanjali; (nl) Leela Yoga De Yoga Sutras van Patanjali, . Het kan zalig zijn, maar ook frustrerend als je geest maar niet rustig wil worden. De 1Yoga Sutras van Patanjali geven inzicht in hoe je geest werkt . The four chapters of Patanjali's Yoga-Sutra in a new, commented word-by-word translation by Dr.


Get a new perspective on yourself with the . The first chapter of Patanjali's Yoga Sutras is about enlightenment - Samadhi Pada. Learn more about the sutras and Patanjali, the sage who wrote them. Yoga Philosophy 101: What the Yoga Sutra Can Teach Us About Multitasking and . De yoga-sutra van Patañjali is ongetwijfeld het oudste en tevens het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts