maandag 29 juni 2020

Yoga renkum

Onder deze naam verzorgt Isabelle Blandeau Dru Yoga en Dru. Meditatie lessen in Wageningen en Renkum, bij bedrijven en. Kundalini Yoga in Oosterbeek, Renkum, Wageningen en Bennekom.

Een dynamische yogavorm met diepgaande werking voor lichaam, geest . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Yoga Renkum in Renkum vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Hatha Yoga, ZwangerenYoga, Dru, babymassage Voor cursisten uit. Yogatherapeut in Ede, Renkum en Wageningen, vind een yogatherapeut en alles over yoga. Ieder heeft zo zijn eigen reden om yoga te willen doen: Gewoon omdat je het fijn vindt om yoga te doen, om een moment voor . Door de ruime parkeergelegenheid bij beide locaties is Yoga Oosterbeek per. Gelderland zoals Arnhem, Renkum, Doorwerth, Heelsum en Wageningen.


Voor u gevonden Ashtanga Yoga in de regio Heelsum door zorgaanbieders.

Van 20- 20heb ik de opleiding voor yogadocent aan de Yoga Academie Nederland (YAN) in Amsterdam gevolgd. Sinds 20geef ik yoga les in Renkum, . De onderneming Lief Yoga Massage is gevestigd op ir. Yoga Renkum - Informatie voor Yoga in Renkum en omstreken. Yogalessen, oefeningen in Renkum en thuis online.


Ik geef met veel passie Dru Yoga en Dru Meditatie lessen in de regio Wageningen. Dru yoga is een vrij jonge vorm van yoga, stevig verankerd in de eeuwenoude yoga. Dru betekent 'het stille punt' in het Sanskriet. Koehorst H J J Hogenkampseweg - Hogenkampseweg - +313173174.


Renkum, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Een thema-avond samen met Nelleke van Dulken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts