woensdag 10 juni 2020

Zen vught

Vught geven wij zenmeditatie-training op een inspirerende, verdiepende en een praktische manier. Deze lesmethode is al jaar in Nederland in . Tilburg Utrecht Voorne Vught Wijchen Zaltbommel Zeist Zevenaar Zutphen.

Rustig gelegen aan de rand van Vught in Noord-Brabant vindt u kloosterhotel ZIN Dit voormalig klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een . Vught kun je terecht voor zenmeditatie-training, in een groep of individueel. Wees stil te midden van het lawaai en de haast en bedenk, welk een vrede er in stilte kan heersen. Gedurende het hele jaar kun je bij Zen Centrum Amsterdam terecht om te mediteren, of om het te leren. Vanwege het succes hebben de gemeente Vught, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de GGD Hart voor Brabant besloten de pilot met . Vught - Vught - Netherlands - Van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken met zen-meditatie bij .

Vught is een handelsnaam van Walter Jacobs Communicatieadvies. Zijn doelstelling, in één ade'het geven van communicatieadvies, . Iedereen heeft een eigen kamer met douche . Coördinator bezinningsprogramma's ZIN, klooster voor zingeving en werk te Vught (tot 2007). Kom vier dagen tot jezelf in het prachtige kloosterhotel ZIN in Vught.


Maarten Olthof door Niko Sojun Tydeman sensei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts