dinsdag 23 juni 2020

Yogamat groen

Bekijk vergelijk het ruime assortiment sportmatten en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk snel online! De Ecoyogi Studio Mat is gemaakt van extra dikke slijtvaste schuim, versterkt met een geweven glasvezel. We weten dat het vervangen van je yogamat niet op je to do-lijstje staat.

Bij onze Duramat Athletic Yogamat is gebruik gemaakt van matDD (DuraDense) . Yogamatten is veel verschillende formaten. Ook voor eco yogmatten kijk je snel op Zenartikelen. Deze sticky yogamat van Love Generation heeft een all over lotus print ge�nspireerd op de henna patronen op de .

Ecoyogi Studio Yoga Mat Groen - 2cm - extra lang Deze Studio Mat is gemaakt van extra dikke slijtvaste schuim, . De yogamat Lotus groen heeft een goudkleurig lotuspatroon, geïnspireerd op de hennaversieringen die Indiase bruiden op hun handen dragen. Online en vertrouwd je yoga mat kopen uit de Yogini collectie, met uitgebreide informatie, goede service en hoge kwaliteit, is een overdachte keuze en .

Deze yogamat geeft de juiste grip, is extra slijtvast en is gemaakt voor jarenlang intensief gebruik. Traditionele groene yoga mat met anti-slip ribbelstructuur voor een comfortabele en superieure grip. Lichtgewicht en opvouwbaar, gemakkelijk mee te nemen.


Een klassieke groene 'sticky mat' met een noppenstuctuur voor voldoende grip. Tweezijdig antislip, rekbaar en schokabsorberend en goedkoop. De eco-yogamat 'Premium' groen wordt gekenmerkt door zijn lichte gewicht en schokdemping.


Gemaakt van hoogwaardig pvc (materiaaldikte mm) Antislip . Shop online voor Groen Yoga mat uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Gaiam yoga set: yogamat (roze) tas bidon. Zachte, soepele yogamat van Gaiam naar keuze in de kleur groen of roze. Heb je al een beetje zin in het weekend?


En natuurlijk hebben we, zoals iedere vrijdag, weer een editie . De Ecoyogi studio yoga mat is emissie vrij gefabriceerd in Europa, gecertificeerd met het Öko-Tex niveau label. Donker Olijfgroene, stevige, stoere en zeer praktische canvas Yoga mat tas met comfortabele schouderband van Love Generation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts