vrijdag 19 juni 2020

Zwembad houtzagerij den haag

Wilt u zwemmen in zwembad De Houtzagerij in Den Haag? Hier vindt u openingstijden en adresgegevens van het zwembad. In zwembad de Houtzagerij kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten.

Bij de Haagse zwembaden kunt u zwemles volgen volgens de. Bij zwembad de Houtzagerij haal je alle drie de diploma's! Welkom bij het Zwembad de Houtzagerij.


HZZIAN biedt in zwembad de Houtzagerij zwemlessen aan leerlingen tot het B-Diploma.

Sport- en recreatiecentrum De Houtzagerij ligt aan de Hobbemastraat in de Schilderswijk van Den Haag. De Houtzagerij bestaat uit een zwemba een . Zwembad De Houtzagerij is één van de vele zwembaden in Den Haag. Dit bad aan de Hobbemastraat is geschikt voor het hele gezin. De Houtzagerij in Den Haag blijft langer dicht.


De organisatie laat weten dat het zwembad nog tot dinsdag april gesloten blijft omdat de . Vijftien tot twintig vrouwen zijn woensdagavond onwel geworden in zwembad De Houtzagerij aan de Hobbemastraat in Den Haag. Daarna wordt u begeleid op het zwembad tot dat u zelf van de leuke badjes kan begeleiden. Zwembad 'de Houtzagerij' Hobbemastraat 93.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts