vrijdag 27 juli 2018

Fysiotherapie bedum

Praktijk van Nynke Visser, met patienteninfo en nieuws. We zijn aanwezig bij 'Ronde Tafel Fysiotherapie'. Vanaf November 20starten we met Peuterpret in Bedum.

Fysiotherapie Den Ommelanden Logo Fysiotherapie Den Ommelanden. Jochem Dijk fysiotherapeut geniet een aantal dagen van de zon en zal maandag maart weer aanwezig zijn. De bij Fysiotherapie De Buren werkende fysiotherapeuten hebben hun opleiding genoten aan een van de Hogescholen waar fysiotherapie.


Vind een fysiotherapeut in Bedum, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter.

Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Fysiotherapie Den Ommelanden in Bedum vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Bedum Fysiotherapie in Bedum vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Vind snel en eenvoudig fysiotherapeuten in de plaats Bedum. U kunt zelf een afspraak maken met de fysiotherapeut, u heeft hiervoor geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Fysiotherapie De Buren in Bedum, alle informatie over deze bekkenfysiotherapeuten, kinderfysiotherapeuten, manueel therapeuten, oedeemtherapeuten, . Fysiotherapeut in Bedum, vind een fysiotherapeut en alles over fysiotherapie. Meer info over Praktijk Voor Fysiotherapie Bedum Maatschap in Bedum? Vind hier het overzicht van de specialismen, mannelijke of vrouwelijk fysiotherapeut, . Rein de Vries is fysiotherapeut in Bedum.


Hij is onder andere gespecialiseerd in dry needling, massage, medical taping, triggerpoint therapie (myofasciaal), . Mirjam Beekman-Sienot is fysiotherapeut in Bedum. Ze is onder andere gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Een overzicht van contactgegevens en de kwaliteit van zorg van Praktijk Voor Fysiotherapie Bedum Maatschap in Bedum.


Praktijk voor Fysiotherapie Bedum Maatschap in Bedum, Schultingastraat 2 9781GB - Telefoonnummer, informatie en kaart van Praktijk voor Fysiotherapie . Fysiotherapie Den Ommelanden, locatie Bedum. Onderdeel van Fysiotherapie Den Ommelanden - Bedum .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts