woensdag 11 juli 2018

Kettler ergometer

Deze Ergometer van Kettler is uitgerust met een door kwaliteitsmerk 'Siemens' speciaal ontwikkelde computer met . Alle topmerken tot korting -laagste prijs van nederlan . De Kettler Ehometrainer is een ergometer voorzien van een trainingscomputer met backlight, diverse trainingsprogramma's en gebruikersprofielen.

C- Het instapmodel van de nieuwe C-serie De nieuwe Cvan de Comfort-lijn van Kettler is perfect geschikt voor beginnende fitnessbeoefenaars, die . Zeer belastbaar, individueel instelbaar en eenvoudig te bedienen. De Kettler EErgometer is hometrainer met een inductieremsysteem (- 4Watt), trainingsprogramma's, vrij weerstandsprogramma's, polsslag .

De Duitse fabrikant heeft verschillende lijnen zoals de Giro, Polo en Ergometer, fitnessapparaten die .

De Kettler ERGO CErgometer is een zeer comfortabele en luxueuze ergometer. Door de vele opties en aanpasbare programma s is de ERGO C10 . Ruim aanbod Kettler hometrainers tegen scherpe prijzen. Kettler EFun ergometer hometrainer. Belastbaar gewicht: 150kg; Aantal programma's: 3. Kettler Ergometer Eavailable to purchase online now. De Kettler hometrainer Ergo C07689-9is de beste hometrainer in het Kettler ergometer programma.


De hartslag kan afhankelijk van het trainingsdoel en . Kettler crosstrainer CTR(demomodel) koop je vanaf €79bij fitness24. We hebben in onze kelder een mooi assortiment fitness apparatuur van Kettler, zo ook de Ergometer. De Kettler Ergo Sbiedt als echte ergometer perfecte omstandigheden voor een moderne, watt-georiënteerde training. Uitstekend gelijkmatige en absoluut . De Kettler crosstrainer Unix Ex blinkt uit door zijn compacte ontwerp en doeltreffendheid.


Volg je conditiepijl op met de ergometer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts