maandag 9 juli 2018

Sport medisch centrum tilburg

Het SportMedisch Centrum Tilburg richt zich op iedereen die gezond en pijnvrij wil bewegen. SportMedisch Centrum(SMC) Tilburg, Tilburg (gemeente). Voor sportmedische zorg, fysiotherapie en revalidatie Sport kunt u terecht bij Sport Medisch Centrum Tilburg.

Het SMC Tilburg is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Tilburg en omstreken. Het centrum is een stichting van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en werkt nauw samen met diverse medisch. Het Sport Medisch Centrum JBZ is op alle werkdagen geopend van 09.


Bekijk de specialisten van SportMedisch Centrum Tilburg in Tilburg en lees de waarderingen.

Veel informatie over Stichting Sportmedisch Centrum Tilburg, gevestigd in Tilburg en geregistreerd bij de KvK onder nummer 64620689. Sinds 20is Tilburg een modern sportcomplex rijker: T-Kwadraat.

Sport Medisch Centrum is aan het leven DX Tilburg. Met de medische begeleiding van topsporters, talenten en fanatieke amateurs is SportMedisch Centrum Tilburg een instelling die daar sinds 20aan bijdraagt. Een Sport Medisch Adviescentrum (SMA) is een instelling die advies en. Zoom; Breda; Eindhoven; Helmond; 's-Hertogenbosch; Ravenstein; Tilburg; Veghel . Locatie: Tilburg en omgeving, Nederland; Bedrijfstak: Gezondhei . Fitplan Sport-medisch centrum Leeuwarden Sneek: professionals in (begeleid) fitness, fysiotherapie en manueel therapie.


Op deze pagina treft u een overzicht aan van gecertificeerde sportmedische instellingen, aangesloten bij de Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI) bij . Africa Night Tilburg Elke 3de zaterdag van de maand in de Lounge. Sport medisch centrum Tilburg (SMC) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts