maandag 20 juli 2020

Voordelig sporten

Newstyle onderscheidt zich duidelijk van de andere fitnessaanbieders in en om de stad Utrecht. Turn on Location History to track places you visit. Schakel 'Web- en app-activiteit' in om plaatsen bij te houden die u bezoekt.

Het breedste aanbod aan groepslessen van Nederland; Meer dan 4lessen per week. Geen wachtlijsten, u kunt altijd een les volgen. Hier aan de Ambachtsweg, op de grens van Utrecht en Maarssen, vindt u de grootste sport- en bewegingsclub van Midden-Nederland. Op de kaart een buitenbeentje van Newstyle, maar in alles een echte Newstyle club: niet massaal opgezet maar juist gezellig, met een intieme sfeer, uitstekend . Bij Zuyd vinden we het belangrijk dat we faciliteiten bieden voor studenten om gezond bezig te zijn. Daarom kun je als student van Zuyd heel . Kom ook lekker sporten hier bij B-sportief.


Je kunt hier verschillende sporten beoefenen, lekker fitnessen en dat met . Je wilt sporten met studentenkorting. Met een aanbod van meer dan verschillende . Meld u nu online aan op onze website. Met één pas kun je betaalbaar sporten in al onze sportscholen.


Ontdek welk voordelige abonnement bij jou past!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts