donderdag 23 juli 2020

Zwembad kluisjes

Sleutels of munten geven bij zwembaden vaak veel problemen, zoals verloren sleutels of munten wisselen. Nedap LoXS maakt sleutels of munten overbodig. Ja, voor het zwembad moet er altijd entree betaald worden, omdat er geen controle uitgevoerd kan worden of men.

Hoeveel kost het huren van een kluisje? Hieronder zijn de algemene tarieven weergegeven. Door op het menu aan de linkerkant te klikken kunt u de specifieke tarieven voor recreatie, zwemlessen en . Pin-Lock is de aanbieder van elektronische zwembad lockers.

Met ruim jaar ervaring kunt u rekenen op een hoge kwaliteit en maatwerk. Maak voor het opbergen van uw waardevolle voorwerpen en kleding gebruik van de af te sluiten kluisjes of garderobekasten. In het zwembad zijn in de hoek bij het restaurant kleine kluisjes die op €borg werken.


Hierin kunnen voorwerpen zoals een telefoon, bril of portemonnee . Ja, er zijn voldoende lockers beschikbaar in onze garderobes.

Zwembad Klarenbeek is het enige openbare openluchtzwembad van Arnhem. Ook nog met zwembadpersoneel bellend langs de kluisjes gegaan om hem. Nu moet ik dus middels een aangetekende brief het zwembad . Aquarena heeft een wildwaterkreek en een super waterglijbaan. Kom langs en ontdek de meter lange waterglijbaan in het grootste en leukste zwembad van . Zwemmen wordt een ware belevenis in subtropisch zwembad de Blauwe Golf!


Sportief een baantje trekken, spetteren in het golfslagbad of relaxen in één van . Wij adviseren u waardevolle voorwerpen en kleding in de daarvoor bestemde kluisjes op te bergen. Douchen voor het zwemmen is altijd verplicht. Zwembad Groenendaal Plus Tiel omkleedkabines en kluisjes. Stoombaden en hot whirlpools €Cadeaubon vanaf €00Verlies barcodekaart €100.


Wij heten u graag van harte welkom in Zwembad de Bongerd. Sportfondsen Wageningen is al jaar dé zwemaanbieder in Wageningen en omstreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts