donderdag 2 juli 2020

Zwembad duiven

FeelGoodClub AeroFitt Duiven heeft een prachtig zwembad waar we activiteiten aanbieden voor jong en oud. Akwaak Zwemschool Duiven maakt onderdeel uit van Akwaak Zwemscholen en verzorgt sinds september 20zwemlessen in het zwembad DE OGtent te . Het mulifuncionale complex heet Vitaal .

Bij Akwaak Zwemschool Duiven kunt u ook recreatief komen zwemmen of uw banen trekken (lengte van zwembad: mtr.). Een rustpunt in de drukte van alledag! Neem een verfrissende duik in het zwemba gelegen op de 14e etage van het hotel. Zwembad in Duiven, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin .

De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Duiven vindt u op Openingstijden. Het Lentebad in Zevenaar is compleet vernieuwd! Kom dan snel een kijkje nemen en ervaar zelf hoe mooi alles geworden is.


Deze leerlingen hebben de afgelopen weken hun week afgesloten in zwembad #Akwaak #Duiven. Volg zwemlessen bij Zwemschool Uniek in Duiven. Ermelo worden gegeven in het zwembad van Recreatiepark De Paalberg, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts