vrijdag 24 juli 2020

Zwemles kerkdriel

Zwemles bij De Kreek in Kerkdriel is persoonlijk, knus en techniek in één! Water is overal; water om te drinken, water om mee te douchen, water om over te varen én natuurlijk water om in te zwemmen! Alle kindjes mogen door voor het A diploma.

Arendse health club is de sportschool waar je terecht kunt voor fitness, groepslessen, zwemles, diëtetiek, fysiotherapie en nog veel meer! Benieuwd naar het fitness en groepslessen rooster bij Arendse Kerkdriel? Check ons rooster op de website en ontdek het zelf!


We hebben ongeveer net zoveel kinderen op zwemles als de zwemschool van Ad van Trigt en meer dan De Kreek in Kerkdriel.

Aalst (ha), Het Strandbad Well (ha), De Zandmeren in Kerkdriel (ha). Zwemlessen worden gegeven volgens de richtlijnen van het Zwem ABC.

Op de locatie in Velddriel zullen kinderen uit de omgeving van Kerkdriel,. Ook transport van en naar zwemles, sportclubs e. Met transport faciliteiten van en naar de scholen in de omgeving, Kerkdriel, Velddriel, Rossum, Zaltbommel en Hedel. Startdatum, Einddatum, Discipline, Organisator, Naam, Locatie.


Zwemmen, GZVW, 25-50m Deel de Watertoren (Winschoten). Open Nederlands Kampioenschap boccia 20te Kerkdriel. Dit jaar organiseert MFC De Kreek samen met Zwemvereniging Kerkdriel voor.


Tijdens sommige schoolvakantie worden er Turbo lessen aangeboden. Informatie hierover vindt u in de flyer verkrijgbaar bij onze receptie. Instagram photos and videos posted at De Kreek Kerkdriel.


Op procent van de basisscholen wordt geen zwemles meer gegeven. In Kerkdriel is in de nacht van zaterdag op zondag een dronken . Guennan wil wel heel graag op zwemles, maar ze is. Aiden en Marlissa staan ingeschreven voor zwemles in Kerkdriel.


Hans Daalder uit Rossum, voorzitter ZV Kerkdriel Zwemmen, kunnen we dat over enkele jaren in de Bommelerwaard nog?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts