woensdag 15 juli 2020

Zwemles de kulk

Les ter bevordering van borstcrawl, schoolslag of door het gat zwemmen. Deze extra zwemlessen zijn op aangeven van de zweminstructeur. Uw kind op leszwemmen in zwembad De Kulk.

In het zwem- en recreatiebad De Kulk kan iedereen zich volledig op zijn eigen manier. Tijdens de voorjaarvakantie hanteren wij aangepaste openingstijden. Al vanaf de eerste zwemlessen wordt hieraan aandacht besteed.


Er wordt geoefend met vallen en opstaan, in het water springen en uit het water klimmen.

Als u verzekerd wilt zijn van persoonlijke aandacht, dan zijn de privĂ© zwemlessen misschien iets voor u. PrivĂ© zwemlessen zijn ook heel geschikt als u . De hogere diploma's vinden plaats op verschillende dagen. Dat gaat ook op voor volwassenen die vroeger niet in de gelegenheid waren om de zwemkunst onder de knie te krijgen. Zwemles in Vlaardingen – de Kulk Zwemschool Goederond te Vlaardingen is gevestigd in het zwembad “de Kulk” Westlandseweg 2en is de oudste vestiging . De zwemles afdeling van ZVVS organiseert iedere maand in samenwerking met het team van de Kulk hier in Vlaardingen het proef- en diplomazwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts