dinsdag 23 december 2014

Antislipmat onder vloerkleed

Met een antislip-product voorkom je ongelukken en blijft je vloerkleed altijd netjes op zijn plaats liggen. Je kan het antislip-product zelf op maat knippen. Het anti-slip onderkleed is makkelijk in de specifieke maat bij te knippen.

Het beste is als het onderkleed exact even groot is als het vloerkleed. Nu ligt het strak en vast dankzij het antislip ondertapijt. Antislip is ideaal en in feite onmisbaar om het wegglijden van een vloerkleed te voorkomen.


Antislip is in diverse afmetingen verkrijgbaar.

Genoeg van verschuivende tapijten op gladde en harde vloeren ? Gebruik dan steeds een antislipmat onder uw tapijt. Het Firstfloor antislip onderkleed beige 160x 2cm is een antislip onderkleed voor harde vloeren. Het Firstfloor antislip onderkleed beige 160x 2cm . Komt uw tapijt op een harde vloer (zoals natuursteen, laminaat, parket, e.d.) Te liggen, dan is het raadzaam . Bij het gebruik van antislipmatten voor onder een vloerkleed moet men oppassen uit welk materiaal deze matten bestaan.


Met het antislip onderkleed voorkom je verschuivingen van je vloerkleed en daarnaast verhoogt dit onderkleed het loopcomfort. Voorkom valpartijen met deze anti-slipmat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts