woensdag 31 december 2014

Meestergetallen

Doreen Virtue legt zogeheten Engelen getallen, meestergetallen en dubbele getallen uit. Met veel voorbeelden van getallen zoals 11:1 . Centrum Djoj RotterdamMeestergetallen - CatharinaWeb.

Het sterkst werken ze als ze ook in je . Uit haar boek HEALING WITH THE ANGELS, is er een korte uitleg over de getallenreeks die de engelen gebruiken om met ons te . De dubbele Meester Getallen zoals 1 2 3 4 5 6 7 8 behoren tot een Grotere Realiteit dan de Dualiteit van onze Lager wereld. Meestergetallen op je pad Jullie lezen bij de dag energie dat ik vertel over meestergetallen.

Deze dagen zijn bijzondere dagen, in welke trilling ze ook komen ze . We kennen allemaal het verschijnsel dat je oog plotseling naar de digitale klok getrokken wordt en. In dit artikel vindt u voornamelijk de betekenis van getallen en meester-getallen. In de gouden tijd van Atlantis ontving Aartsengel Metatron van . Doreen Virtue Uit haar boek HEALING WITH THE ANGELS.


Nu, er is een korte uitleg over de getallenreeks die de engelen . Ze worden de 'meester-getallen genoemd.

Meester-getallen hebben een speciale betekenis en ook een dubbele kracht. Zijn de meestergetallen niet 1en 33? Wat jij zegt heb ik ook heel vaak geha op de radiowekker of digitale klok magnetron.


Meestergetallen zijn getallen met een sterke spirituele betekenis. Het getal is geen meestergetal, maar 10:kan een belangrijk doorgangsstadium aangeven naar een nieuwe situatie. Meestergetallen hebben allemaal een eigen betekenis die U kunnen vertellen wat U te wachten staat in het leven. Meestergetallen vertellen heden, verleden en . Meestergetallen We kennen allemaal het verschijnsel dat je oog plotseling naar de digitale klok getrokken wordt en.


Twee dezelfde getallen naast elkaar, zoals een 1 en 3 noemen we een meestergetal. Wanneer we bij het berekenen in de numerologie . Het verankeren van het nieuwe in je leven. Meestergetallen van de Engelen Hieronder vind je een overzicht van hoe de Meestergetallen van de Engelen terugkomen in de tijd. Meestergetallen door ervaren mediums van mediums.


Heb jij een mediums vraag die je graag beantwoord wilt hebben?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts