maandag 5 januari 2015

Centerparcs zwembad

Verblijf jij niet in Center Parcs maar wil jij wel graag een dagje uit om te zwemmen? Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Elk Center Parcs vakantiepark heeft een zwembad.

De Aqua Mundo is niet zomaar een zwembad. Op elk vakantiepark is dit zwemparadijs anders en uniek! Uniek aan dit zwembad: Turbo Twister: 1meter topsnelheid in een rubberband; Race van de wildwaterbaan; Kinder-doe-bad voor de kleintjes; Surfen op de . Uniek aan dit zwembad: Wildwaterbaan; Kinder-doe-bad voor de kleintjes; Kinder Duik Introductie; Duik introductie voor volwassenen; Leven in Zee-bad .

Belangrijk: uw toegangskaartje geeft éénmalig toegang tot het zwembad. De ontspanningsfaciliteiten zijn niet inbegrepen in de entreeprijs. Verblijft u niet op Het Heijderbos, maar wilt u toch een dagje komen zwemmen?


Dat kan in ons subtropisch zwembad Aqua Mundo. Een dagje zwemmen bij Center Parcs Port Zélande is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht! Uniek aan dit zwembad: Race van de wildwaterbaan . Een dagje zwemmen bij Center Parcs Het Meerdal is alles wat je van een heerlijk dagje uit verwacht!


De Aqua Mundo zit vol spannende belevenissen, zoals de . Twintig vakantieparken met subtropisch zwembad bij Center Parcs.

Alle vakantieparken van Center Parcs beschikken over een tropisch zwembad. Een overzicht van alle subtropische zwembaden. Voor een dagje weg in een subtropisch zwembad van een vakantiepark is het vaak nodig om te reserveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts