dinsdag 27 januari 2015

Jed mckenna

Hij is er als eerste schrijver in geslaagd om het onderwerp spirituele verlichting volledig te ontdoen van mystiek. Jed McKenna verkocht wereldwijd meer dan een miljoen boeken. Nogaltijd weet niemand wie er achter zijn pseudoniem schuilgaat… Meer.

Met zijn nieuwste en vijfde boek Jed McKenna's theorie van alles neemt deze provo de spirituele wereld weer eens keihard op de hak. We zouden veel boeken, video's, websites hier kunnen aanprijzen. Maar waarom het dwaalspoor van het zoeken nog groter maken.


Vanaf vorige maand zijn we – tevergeefs – bezig geweest in contact te komen met de auteur met de schuilnaam Jed McKenna.

Identiteit Jed McKenna onthul lezen we in de laatste Koorddanser. De Nederlandse uitgever Wim Zonjee heeft de identiteit van Jed bevestigd . Jed McKenna doesn't exist - there is no teacher named Je no Iowa ashram, and no students as described in his books . Van de inmiddels zeer bekende, maar geheimzinnige Jed McKenna verscheen eerder de trilogie over spirituele verlichting. Ieder geloof is een kaars waarmee de mens de hem omringende duisternis wil afweren. Citaten van de spirituele auteur 'Jed McKenna'.


Wisefool Press publishes The Enlightenment Trilogy and The Dreamstate Trilogy by Jed McKenna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts