maandag 19 januari 2015

Fit for free gratis dagpas

Wil je een keer proeftrainen bij Fit For Free? Probeer alle fitness faciliteiten één dag gratis uit. Vraag snel en vrijblijvend online de gratis dagpas aan!

Als je dat wilt, kun je een gratis dagpas aanvragen. Lid worden Of vraag een gratis dagpas aan. FitGratis dagpas Fit For Free - Gratis.


Meld je nu geheel vrijblijvend aan voor een gratis dagpas van Fit For Free.

Wat leuk dat je een keer bij ons wilt komen sporten! Via onderstaand formulier vraag je eenvoudig een gratis dagpas aan. Is er van jouw goede voornemens om te gaan sporten dit jaar nog niet veel in huis gekomen? Maak dan nu helemaal gratis kennis met de . Bij Basic-Fit is het niet mogelijk om een gratis proefles te krijgen, maar je kunt wel een dagpas kopen zonder verdere verplichtingen. Vraag vandaag nog een gratis dagpas aan voor jezelf of voor een vriend(in).


Deze dagpas is alleen geldig voor niet-leden en kan éénmalig worden afgenomen. Heeft u eerder gebruik gemaakt van de gratis dagpas dan betaalt u €50. De titel zegt het al: sport er iemand bij fit for free? Daarmee kan je in één van de fitnesslocaties van Fit For Free of SportCity een dag gratis . Handig om te weten over Fit For Free. Je kunt de sportscholen en fitnessfaciliteiten van Fit For Free gratis testen met een dagpas.


Lekker goedkoop fitnessen bij Fit For Free. Probeer Fit For Free gratis uit met een gratis dagpas. Klik hier voor de site van Fit For Free. Vul je gegevens in en vraag eenvoudig een dagpas aan.


Daarmee kan je in één van de clubs de . Fit for Free is een grote keten van fitness scholen door het hele land. Vraag nu geheel vrijblijvend een gratis dagpas aan voor een Fit For Free locatie bij jou in de buurt. Sporten in de piekuren: Eenmalig €10erbij.


Fit For Free heeft geregeld aanbiedingen, vraag naar de voorwaarden op de vestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts