maandag 19 januari 2015

Banenzwemmen haarlem

Bij Sportcentrum de Planeet in Haarlem Noord kun je terecht om te zwemmen én te fitnessen. Bekijk onze tijden en tarieven en ontdek wanneer je jouw favoriete . Turn on Location History to track places you visit.

Schakel 'Web- en app-activiteit' in om plaatsen bij te houden die u bezoekt. Recreatief zwemmen, spetterende activiteiten of zwemles in Haarlem? Haarlem Pas (jaar geldig na aankoop). Kinderen met een geldige SRO leskaart zwemmen gratis in het bijzijn van een betalende .

Openingstijden kerstvakantie en tijden banen zwemmen in de kerstvakantie. Bezoekadres; regiokantoor Haarlem; Minckelersweg 40; 20EM Haarlem; (023) . Op deze momenten kun je zelf bepalen wat je gaat doen: zwemmen, spelen of luieren. Ook voor zwemles kun je bij het Boerhaavebad in Haarlem terecht. Tussen 9:en 11:uur is het bad . Deze week zwemmen de kinderen met kleding aan en mag u de laatste minuten.


Zwemmen bij PréSport is kiezen voor kwaliteit en veel individuele aandacht. Heemstede, Haarlem, Haarlemmermeer en Hillegom .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts