dinsdag 6 januari 2015

Basic fit aantal vestigingen

Naar de sportschool en lekker fitnessen? Vind hier een Basic-Fit sportschool bij jou in de buurt! Omdat een lidmaatschapskaart van Basic-Fit toegang geeft tot alle clubs in heel Europa is dat goed nieuws voor al onze leden.

Basic-Fit is, afgemeten aan het aantal sportsscholen, naar eigen zeggen de grootste budget-fitnessketen in Europa met 3vestigingen in . Zou Dirk Brevé, de oprichter van Basic-Fit, zich voor zijn hoofd hebben. Een vestiging van Basic-Fit moet minimaal 15vierkante meter groot zijn en. Het aantal mensen in Europa dat zowel een tbc- als een .

Low-budget sportschoolketen Basic Fit, bekend van de reclame van Tatjana,. In Nederland heeft de keten 1fitnesscentra, plus vestigingen in. Nederland en België ook vestigingen in Frankrijk.


Utrecht geopend en eind dit jaar wil Basic-Fit 150. Al de Basic-Fit openingstijden van de verschillende vestigingen bij jouw in de buurt. Daarnaast vind je hier adresgegevens en contactgegevens van Basic-Fit. Deze nieuwe vestigingen kunnen het ledenaantal van Basic-Fit nog verder vergroten. Uiteindelijk zullen de omzet- en winst er steeds beter voor komen te staan.


De hogere omzet is te danken aan het groeiende aantal leden.

Basic-Fit opende in die periode vijftig nieuwe clubs en denkt dat de teller eind dit jaar op ongeveer nieuwe vestigingen staat. Iets anders dat een rol speelt in het verlies is dat het openen van een Basic Fit-vestiging één miljoen euro kost. Het aantal vestigingen van die formule wordt binnenkort juist verkleind. Basic-Fit geeft bij de stap naar de beurs een nog onbekend aantal . Basic-Fit, het internationale netwerk van budget fitnessclubs,. Het aantal sportscholen groeide in 20met naar 4locaties.


Met nieuwe sportscholen in een jaar kreeg Frankrijk er de meeste vestigingen bij. De afgelopen drie jaar stak Basic-Fit bijna €3mln in het openen van nieuwe vestigingen en in een nieuw IT-systeem. Het is de bedoeling dat het aantal clubs van Basic-Fit in Frankrijk dit jaar ruwweg verdubbelt tot ruim 1vestigingen. Sportschoolketen Basic-Fit heeft vorig jaar een fikse stijging in de omzet in de boeken. Het aantal vestigingen kwam daarmee uit op 419.


Sportschoolketen Basic-Fit heeft zijn omzet en winst in het eerste. Basic-Fit: succesvolle lancering low-cost fitness concept in Spanje. In 20werd de eerste vestiging geopend in Barcelona, in 20kwam er een tweede. Sinds kort is het mogelijk om in Basic-Fit te beleggen door aandelen te kopen.


Ook buiten Nederland is Basic-Fit actief; zo zijn er vestigingen te vinden in onder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts