vrijdag 30 januari 2015

Palestra nl

Ervaar bij Palestra een rondreis door de wereld in één dag. Tijdens uw verblijf op Landal Stroombroek genieten van pure ontspanning bij Palestra beauty wellness? Als gast krijgt u tijdens uw verblijf gratis toegang tot .

Een ontspannen reis om de werel belooft sauna Palestra in Braamt (Gelderland) je te bieden. In dit ruime saunacomplex is veel te beleven en te kiezen. Wij verzamelen handige informatie over Sauna, Beauty Body Palestra zoals openingstijden, badkledingdag en damesdag.


Palestra is een kleinschalig saunacomplex in Braamt en was voorheen zeer klantvriendelijk en gezellig.

Echter, nu is het een sauna die op allerlei manieren . Palestra biedt vele voorzieningen onder één dak, zoals een beautycentrum en uitgebreide sauna. Ervaar bij Palestra een rondreis door de wereld in een dag! Afvallen bij Palestra Sports: juiste combinatie van begeleid sporten, kennis en voeding; Medische fitness.


Sauna Palestra aanbieding te Braamt, de hoogste sauna korting bij SpaOnline. Heerlijk genieten van een wellness arrangement met de SpaOnline . Alle kortingen en aanbiedingen voor een dagje Sauna Palestra in Braamt. Betaal nooit meer teveel voor een dagje sauna via Kortingsbonsauna.


Sauna Palestra openingstijden, prijzen, adres en meer!

Bij Palestra stellen we een programma vast dat past bij jou en jouw doel. Enige voorwaarde: je FitnessDeal duurt minimaal drie maanden. Contactgegevens Palestra Stroombroek. Landweerswal 70CE Braamt; telefoonnummer 0314-399800; e-mail palestra.


Wil graag toch kwijt over Sauna Palestra Braamt dat het een fijne sauna is, maar het eten echt niet geweldig (lunch) heeeel gewoontjes. Maak kennis met Palestra Dokkum en start met een gratis Proefweek fitness bij de beste sportschool uit Dokkum! Palestra is een uniek centrum voor ontspanning, vermaak en lichaamsverzorging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts