dinsdag 20 januari 2015

Goede router voor thuis

Een goede Wi-Fi router heeft meestal 2MB of meer aan geheugen. Want ik zit thuis met meedere bewoners iedereen zit op wifi en ik heb zelfs en heb . Zoek je een stevige basis voor je thuisnetwerk dat alvast klaar is voor morgen?

Dan is de NetGear R63een goede router. Top beste routers van 20vind je bij Routercenter. De bouwkwaliteit is goe maar de router wordt wel aardig warm.


De standaard firmware beschikt al over veel functies en is voor een thuis meer dan voldoende.

Ik heb thuis hetzelfde probleem gehad dat ik bijvoorbeeld in de tuin . Sterke router voor thuis - Componenten Aankoopadviesberichtendec 2016Wegvallende wifi thuis. Netwerkenberichtenfeb 2015Aanschaf nieuwe router voor thuis - Netwerkenberichtenjuni 2014Goede router gezocht voor thuis gebruik. Netwerkenberichtenjuli 2006Meer resultaten van gathering.


Een router is het centrale punt van je thuisnetwerk, zowel bekabeld als draadloos (Wi-Fi). De ontwikkelingen op de routermarkt volgen elkaar in rap tempo op en de prijzen gaan al even hard omhoog. Het is dus niet gezegd dat je thuis daadwerkelijk de snelheden zult halen.


Routers die we in het verleden eventueel eerder hebben getest, zijn voor. Lees hier ons advies voor de beste Ziggo routers zodat u snel de juiste keuze kunt maken.

Een goede wifiverbinding is belangrijk om prettig te kunnen internetten. Daarom testen wij routers op snelhei gebruiksgemak en beveiliging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts