donderdag 8 januari 2015

Oefeningen na hardlopen

Hieronder vind je algemene richtlijnen voor het uitvoeren van rekoefeningen en. Rekken na afloop van de training kan helpen om spierpijn te verminderen. Doe daarom statische rekoefeningen pas na het hardlopen.

Runner's World presenteert de lichaamsgewichtoefeningen waarmee je je kracht vergroot, blessures voorkomt en simpelweg een betere . Na afloop van je training doe je ook rekoefeningen om je spieren weer op lengte te brengen, . Als je na een tijdje geen aanzienlijke progressie meer ziet in je resultaten dan. Krachtoefeningen voor hardlopers die je thuis kan doen, geen .

Dan mag krachttraining zeker niet in je routine ontbreken. Lees hier welke oefeningen je sowieso zou . Maar die rek- en strekoefeningen blijken dus helemaal niet nodig. Ook spierpijn wordt niet voorkomen door voor of na het hardlopen te rekken en strekken.


Ben je een beginner en lijkt je heerlijk om te kunnen hardlopen, maar je wee. Wekelijks zien wij bij AmstelFysio hardlopers met pijn aan de. Op deze pagina kan u enkele stretchoefeningen vinden, het is belangrijk om goed te stretchen voor en na het lopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts