maandag 12 januari 2015

Anabole steroide

Anabole steroïden, ook wel anabole androgene steroïden (AAS), zijn prestatieverhogende middelen die - hoewel ze wereldwijd uit de officiële handel zijn . Testosteron zorgt voor de ontwikkeling van de . De term 'anabolen' is een verzamelnaam voor twee groepen anabole middelen.

Dit betreft de groep androgene anabole steroïden en andere anabole middelen . Anabolen zijn uiterst effectief voor extreem en snelle spiergroei. Uit onderzoek is gebleken dat bij gezonde mannen die maanden elke . Anabole steroïden zijn chemische varianten van het mannelijke geslachtshormoon testosteron, een hormoon dat het lichaam zelf aanmaakt.

Bijna alle cellen in het lichaam reageren op anabole steroïden. Ze hebben receptoren waaraan anabole steroïden zich kunnen vastmaken, en de werking van . Anabole steroïden zijn afgeleid van het mannelijke geslachtshormoon testosteron, een hormoon dat het lichaam zelf maakt. Lees hier alles dat je moet weten op dit gebied. Wat zijn steroïden, waar moet ik op letten en waar kan ik ze betrouwbaar kopen. De verleiding wordt steeds groter om een keer anabolen pillen of anabolen injecties te proberen.


Eén keertje anabole steroïden proberen kan . De anabolen steroïden zijn een manier om met pillen, injecties, pleisters of gels groter en sterker te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts