donderdag 15 januari 2015

Echopraktijk amsterdam zuid

Bent u zwanger en wilt u een medische of pretecho laten maken? Kom langs bij Echo Zuid in Amsterdam. Ook plaatsen wij spiraaltjes en geven de prikpil.

Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst. Lees de waarderingen over Echopraktijk Zuid in Amsterdam en laat zelf ook een waardering achter. Echopraktijk Zuid Churchilllaan 75-A 10DJ Amsterdam Tel: 020-6791710.


Openingstijden Echopraktijk Zuid Churchill-laan in Amsterdam, alle Echopraktijk Zuid openingstijden en koopavonden in Amsterdam.

Heeft iemand wel eens een geslacht echo laten maken bij echo praktijk zuid in Amsterdam en hadden ze het goed? Het spiraaltje (Intra Uterine Device, IUD) is momenteel erg in opmars. Steeds meer vrouwen ontdekken de voordelen van . Bij Echopraktijk Zuid ligt de nadruk op persoonlijke aandacht. Er werken gecertificeerde echoscopisten met actuele medische kennis en ervaring op . Bekijk de vermelding van Echo Centrum Amsterdam.


Bij Echopraktijk Zuid kunt u terecht voor alle diverse echo's in de zwangerschap. Verloskundige Echopraktijk Zuid is een zelfstandig werkende echopraktijk in de eerste lijn en toegankelijk voor alle zwangeren van Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts