zondag 11 januari 2015

Elohim centre

Het Elohim-Centre: Centrum voor spiritualiteit, zelfrealisatie en nieuwetijds organisaties. Elohim Centre, Veelerveen, Groningen, Netherlands. Elohim Centre Webshop met producten voor de bewuste, gevoelige nieuwetijds mens.

Welkom op onze webshop waar de edelstenen, tincturen en andere . Bij het spirituele Elohim Centre reikt de spiralende lichtvortex tot ver in de Bovenwereld en diep in de aarde waardoor universele liefdesfrequenties kunnen . De oorspronkelijke energie rondom Het Elohim Centre werd hersteld en samenwerking met landschapsengelen (deva's), mensen, kristallen en de . De Elohim krachtplaats, bedoelt voor individuele en planetaire eenhei straalt een sterk licht uit.

Chakra Kristallegging (Elohim Centre Veelerveen). Boek een bijzonder consult bij een van onze beroepshealers en kristalmasters en ontmoet je ware Zelf en de .

Maak van je huis en tuin een helende krachtplaats - Elohim Tuin edelsteen set, geprogrammeerd door het Elohim Centre. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Elohim Centre in Veelerveen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Helende zelfrealisatie bezoekerstuinen op de Krachtplaats. Direct als je bij het Elohim Centre uit de auto stapt, voel je er de hogere . Het Elohim Centre (1989), is een groene oase, een zelfrealisatie centrum en kleine werk gemeenschap op een unieke, multidimensionale Krachtplaats in . Bekijk online vacatures bij Elohim Centre op de grootste vacaturebank van Nederland. In afstemming samengestelde, geopende en geactiveerde Elohim Krachtplaats sprays voor (dagelijkse) zuivering en activering van aura, huis, kantoor, ruimtes, . Het Elohim centrum in Veelerveen is geen kerk.


Er zijn geen kerkdiensten en er is geen gebed. Wel is het een spiritueel centrum en er wordt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts