donderdag 15 januari 2015

Fysiotherapie coevorden

Wij zijn een veelzijdig en gekwalificeerd team fysiotherapeuten. Ieder lid van ons team heeft zijn of haar specialisatie. Ons gehele team bestaat in totaal uit fysiotherapeuten . Mijn specialisatie is het bekken, de bekkenbodem, en alle bewegingsketen van het bekken met de lage rug. FysioPlus is een praktijk voor fysiotherapie met diverse specialisaties en vestigingen in Hardenberg, Coevorden, Lutten en Slagharen.


Vind een fysiotherapeut in Coevorden, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Fysiotherapeut Klompsma, B.

Er zijn waarderingen met een gemiddelde van geplaatst. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Fysiotherapie en Training Coevorden in Coevorden. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van 0 . Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids Gouden Gids . Fysiotherapie Coevorden op Telefoonboek. Naast een fysiotherapie vind je ook zorg, sportonderwijs, drogist, kunst, opticien. Op zoek naar de beste fysiotherapeut in Coevorden?


Gebruik onze vergelijking en vind snel de beste fysiotherapeut voor jouw persoonlijke wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts