vrijdag 16 januari 2015

Gym zwijndrecht

Gymnastiekvereniging OO Zwijndrecht. Welkom bij OO Zwijndrecht, Sporten doe je bij OO. Gegevens: Laatst bijgewerkt op dinsdag 21 .

De groepen meisjes en jongens bij OO zijn ingedeeld naar . Bij de lessen ouder- en kind gym die door Nicole Collee en Corina Bezemer worden verzorg is nog plaats. Diamond Ladies Gym Zwijndrecht biedt voor iedereen een lidmaatschap op maat aan. Het is mogelijk een abonnement te kiezen voor of maanden.

Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Gymnastiekvereniging O O in Zwijndrecht vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Stichting die zich inzet voor ouderen op het gebied van wonen zorg en welzijn. Diamond Gym, Zwijndrecht (Nederland). OO Zwijndrecht, Zwijndrecht (Nederland).


De toestelafdelingen verwerkten daarbij een driekamp en de ritmisch-gymnastiek-afdeling een tweekamp. In het eerste jaar hebben leerlingen op het gymnasium naast het programma van de vwo-leerlingen ook het vak Latijn. In het tweede leerjaar wordt daarnaast . Gymnastiek Gymnastiekrooster 2016-20Op dinsdag en woensdag wordt er les gegeven door de vakleerkracht gymnastiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts