donderdag 25 december 2014

Bootcamp wassenaar

Dan is Healthclub OpenAir Wassenaar iets voor jou! Beginners-) Bootcamp les, personal training, crosstraining, hardlooptraining, . Wassenaar - Na Voorschoten en Oegstgeest komt ook in Wassenaar de mogelijkheid om te trainen bij The Bootcamp Club.

Wilt u niet vastzitten aan een abonnement of pakket? Onze bootcamp lessen zijn laagdrempelig en in . Kies een training uit de lijst of filter door een dag of locatie van jouw voorkeur te selecteren. Bootcamp in Noordwijk Met Bootcamp ga je back to basics en train je in de buitenlucht.

The Bootcamp Club het grootste outdoor sportbedrijf van Nederland. Het was een super leuke bootcamp in Wassenaar vandaag! Door de combinatie van verschillende.


Samenwerking met SportHeroes: Kids Bootcamp. Na het afronden van de kinderfysiotherapeutische behandeling, blijkt het voor sommige kinderen lastig om .

Train als een geheim agent De kinderen krijgen een geheimzinnige uitnodiging waarin wordt gevraagd of ze een training willen . June, 10:AM - Strandpaviljoen Sport - Wassenaar - Netherlands - Een bootcamp op een speciale plek, het strand waar we weer heerlijk . Locaties in Wassenaar waar u Bubbel Voetbal kunt spelen! Na een intensieve bootcamp waarbij de kids kikkersprongen, berenloop, tijgersluipgang, kruipen als een krab en ganzenpas hebben uitgevoerd waren ze nog . Bij het Bootcamp arrangement van Actief Events in het Kustgebied zorgen we er voor dat u weer een beetje calorieën verbran natuurlijk geheel in uw eigen . Kinderen ophalen en afmelden bij de eigen leiding bij scouting van Woesik. POSTADRES: Kerketuinenweg – 851 25CW Den Haag.


Telefoon clubhuis: 070-51561(bgg 06-34491581).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts