dinsdag 30 december 2014

Fitness strijp s

Fitnessen en sporten doe je bij SX Sportsclub in Eindhoven, dé oplossing voor elke doelstelling en 1 resultaat! Maak gratis kennis met SX Sportsclub! Een exclusieve fitnessclub in Eindhoven Strijp-S, die een totaal beleving biedt en sporten .

Wil jij gratis kennis maken met fitness bij SX Sportsclub in Strijp-S Eindhoven? Vul je gegevens in en klik op verzenden. Sport and fitness at SX Sportsclub in Eindhoven, the solution with a 1 result.


It is an exclusive fitness club using a unique scheme.

Het toch al zo bruisende Strijp-S, het terrein van de oude Philips-fabrieken in Eindhoven, is vanaf. SX Sportsclub is de 1e boutique fitness club in Nederland. Het toch al zo bruisende Strijp-S is vanaf september 20een bijzonder initiatief rijker: SX Sportsclub, The Boutique Fitness club van Nederland. Fit For Free is dé betaalbare sportschool in Eindhoven Centrum op de rand van Strijp! Onbeperkt fitness vanaf slechts €1per maand?


Eindhoven Sportsta vooral bekend van voetbal (met PSV en FC Eindhoven in Eredivisie en Jupiler League) . Aan de SX Sportsclub ligt een volledig nieuwe kijk op fitness ten. Strijp-S de ideale locatie voor zijn eerste Boutique Fitness Club.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts