maandag 22 december 2014

Zwemles almere

Leren zwemmen in het beste zwembad van Almere? Voor zwemles in Almere moet u bij van Rheenen Sport zijn! Turn on Location History to track places you visit.

Schakel 'Web- en app-activiteit' in om plaatsen bij te houden die u bezoekt. Bekijk hier de tarieven voor onze zwemlessen en banenzwemmen. Zwembad Het Mineraal in Almere werkt met gevitaliseerd zacht zwemwater (33˚C) en biedt allerlei zwemactiviteiten en zwemlessen aan voor jong en oud. Een overzicht van alle zwemlessen, zwemscholen, zwembaden (met zwemtijden en kosten) in jouw omgeving vind je op .

Gratis inschrijven zwemles Almere Poort. De hele maand maart rekenen wij geen inschrijfgeld voor de zwemlessen in zwembad Almere Poort. Kinderen kunnen bij van Rheenen Sport al vanaf drie jaar zwemmen!


Home Zwemles Almere Zwemmen vanaf jaar . Sporten bij de meest uitgebreide sportschool van Almere? Zwemles volgen, trainen met Aqua Fitness of vrij zwemmen in een allergievrij zwembad? Ook voor het zwemvaardigheids diploma is van Rheenen Sport Almere de beste keuze.


Bij het Fanny Blankers-Koen Sportpark in Almere heeft van Rheenen Sport een ruim aanbod van activiteiten klaarstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts