donderdag 25 december 2014

Fysiotherapie mill

De praktijk voor Fysiotherapie Mill is een praktijk waar in team verband collegiaal gewerkt wordt aan een kwalitatieve toekomstgerichte fysiotherapie. De praktijk voor Fysiotherapie Mill is een praktijk waar in team verband collegiaal gewerkt. FysioSupport staat voor specialistische fysiotherapie voor rug, schouder, nek, ketenproblematiek, COP Origene, Shockwave.

FysioSupport vestiging Mill, voor fysiotherapie, manuele therapie, dry needling en shockwave therapie. Onze fysiotherapeuten werken overdag, in de avonduren en regelmatig in het weekend. De openingstijden van onze praktijken lopen hierdoor uiteen en . De fysiotherapeuten van FysioSupport geven uitleg en helpen bij het goed uitvoeren van revalidatie oefeningen.

ViaSana werkt nauw samen met de fysiotherapiepraktijk FysioSupport. Wat doet een psychosomatisch werkend fysiotherapeut ? Hij combineert zijn kennis en kunde op het gebied van lichamelijke klachten met zijn expertise op het . Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Fysiotherapie Mill in Mill. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst.


Meer info over Fysiotherapie Mill in Mill? Vind hier het overzicht van de specialismen, mannelijke of vrouwelijk fysiotherapeut, HKZ certificering, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts