dinsdag 11 augustus 2015

Abtronic gel

De Orange Care Contactgel is ideaal voor spierstimulatoren en echo-apparatuur. Bestel uw contactgel nu voordelig op Abronic-kopen. Nu zit er geen gel bij maar heb ik gehoord dat je gel op waterbasis.

Geleidende Gel voor Abtronic XTransparant. De geleidingsgel voor uw Abtronic Xis essentieel voor correct gebruik van uw spierstimulatie apparaat. Zadelonderlegger Gel ruitersport zwart voor pony's en paarden.


Sporten, we houden het vaak niet vol.

Regelmatig verschijnen er reclames voor de zogenaamde Abtronic of Abtronix Xpower. Orange Care Contactgel is speciaal ontworpen om een laagje op de huid te leggen dat helpt bij het geleiden van elektriciteit. Orange Planet Abtronic Xbuikspier trainer, Orange Planet. Gebruik: Breng de Gel aan op de trainingsbandpads en breng ook Gel aan . In de doos: - Abtronic Xspierstimulator - een opbergtasje - snelstart gids - trainingsinstructies - verplaatsbare pads - gratis Abtronic gel om de stimulatie . Deze gel is uitstekend te gebruiken in combinatie met o. Heb je ook de ab tronic xafslankende gel op waterbasis.


Is de ab tronic xeen oplaadbaar apparaat of moet je telkens nieuwe batterijen kopen? Geleidingsgel 6x200ml contactgel; speciaal ontworpen om een laagje op de huid te .

SKU: 038d7759011c Categorieën: Fitness, Fitnessaccessoires, spiergel. Moet je de abtronic gel ook gebruiken voor je arm, been of andere spieren. Want ik weet nou niet of het een soort.


Bestel de AbTronic Xbij Hometrainershop. Batterijen; Opbergtasje; Handleiding; Trainingsinstructies; verplaatsbare pads; AbTronic gel. Te gebruiken voor, Abtronic Xen Ab Energizer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts