vrijdag 21 augustus 2015

Zwembad de louwert hendrik ido ambacht

Optisport locatie in België geopend: Zwembad Stadspark in Turnhout. Het buitenbad wordt gerenoveerd en er komt een nieuw binnenbad. Dit is mogelijk gemaakt door beschikbare .

Zwembad de Louwert, Hendrik-Ido-Ambacht. Het gezelligste zwembad van de regio! Zwembad De Louwert in Hendrik-Ido-Ambacht leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen .

De openingstijden van Zwembad De Louwert Hoge Kade in Hendrik-Ido-Ambacht vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Zwembad . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Zwembad De Louwert in Hendrik-Ido-Ambacht vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Waar het landbouwschuurtje staat, staat nu zwembad De Louwert. Fotografie: Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht. Bekijk de activiteiten op deze locatie.


Adres: Hoge Kade 7 33BE Hendrik-Ido- Ambacht. Zwembad 'de Louwert' het grootste buitenbad van de regio. Verder is er nog een meter binnenbad voor diverse doelgroepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts