donderdag 27 augustus 2015

Welke spieren train je met een crosstrainer

Welke voordelen biedt het crosstrainen ten opzichte van andere machines en voor welke doelstellingen kun je de crosstrainer gebruiken? Een tijdje terug schreef ik over mijn aanschaf: een crosstrainer. Als hardloper is het belangrijk om ook andere spieren te trainen.

De soepele beweging die je op crosstrainer maakt zorgt voor een van de meest efficiƫnte manier van. Hierdoor train je weer een ander soort spieren. Crosstrainers vind je in de meeste fitnesscentra.


Niet alleen conditie, ook je spieren!

De crosstrainer is het meest populaire fitness toestel om buikvet te verbranden. Soms moet je erg lang op je beurt wachten om eens te kunnen trainen. De crosstrainer biedt een volledige cardio workout waarbij vrijwel alle.


Spiergroepen train alle spiergroepen met een intensieve crosstraining workout. Ten tweede is de impact op je spieren heel laag omdat je voeten niet van de pedalen. Ook al kun je tijdens het crosstrainen een boek lezen, een serie kijken of muziek. Welk merk crosstrainer kun je het beste aanschaffen? Welke spiergroepen train je met een crosstrainer: de crosstrainer.


Bij het lopen op een loopband train je voornamelijk je benen, billen en rug.

Een crosstrainer is, wanneer je naar de sportschool gaat, een veel gebruikte machine. Ideaal om je op te warmen en bovendien heeft deze machine een vet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts