maandag 17 augustus 2015

Balanceerbal

Dat is de uitdaging bij de balanceerbal van Olifu. Je kunt diverse oefeningen doen met de balanceerbal, op school als . Oppervlak geprofileerd slagvast polyester.

Balanceer en jongleer materiaal bij groothandel Leba Bakker Sport BV te Oosterhout. Balanceerbal 60cm, Op deze hoge circusbal is het voor een leek een ware kunst om zich staande te houden. Leverbaar in de kleur rood met glitter of blauw met glitter.


Lukt het om als een echte acrobaat op de balanceerbal te blijven staan?

U kunt het zichzelf wat makkelijker te maken door een ruwe .

Balanceerbal Ø cm Deze voltige balanceerbal ø cm met glitterdecoratie is geschikt voor binnen en buitengebruik. Het materiaal is heel sterk en slijtvast. Zeer solide balanceerbal van kg met een doorsnede vanø cm en met glitterdecoratie. Deze loopbal is geschikt voor binnen en buitengebruik.


Beschrijving Houd de bal op de foam schijf. Het spel bevat foam bal van mm en een foam schijf van cm, verbonden aan 4 . Je energie kwijt kunnen in elke pauze. En intussen verbetert hun lichaamshouding, . Gymnastiek bal nieuw cm doorsnee ontlast de wervelkolom stimulleert een juiste zitpositie verstevigd de rugspieren anti barst kwaliteit incl oefeningen en . Balanceerbal - Bewaar je evenwicht op de balanceerbal. Een bal die de jonge artiest enthousiast maakt.


Balans en evenwichtsgevoel worden gestimuleerd. Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. Een fitnessbal is een handig trainingsattribuut om verschillende spiergroepen te trainen. Een ideaal trainingsmiddel voor thuisgebruik of de sportschool!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts