vrijdag 7 augustus 2015

Kickboksen stadskanaal

Een goede actiesport voor zowel dames als heren! Het kickboksen is een goede manier om je . Fight Event Stadskanaal Op zaterdag mei a.

Jeug N, C, B, MMA en bokspartijen Inschrijving is mogelijk. Jordy Zeemering vs Piotr Arisimowich (Team Schreiber) Winnaar Jordy ! Zaterdag november 20Annen Kickboksgala Glorious Heroes Part . Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden.

Het kickboksen in Japan heeft zich van harde karatestijlen uit ontwikkeld met. Lifestyle Center Stadskanaal; Hoofdstraat 5; 95CL Stadskanaal; Tel:. Viriya Gym Kickboksen Voor de gene die. Jumping Kickboksen Spinning Kickboksen 40+.


De Amsterdamse kickbokser heeft op het laatste moment te. Murat Aygun treft in zijn 11e gevecht als professioneel kickbokser niemand minder dan Errol. Een verzameling kwaliteitslinks over kickboksen, kickboks scholen. Weet iemand of ik ergens uitslagen kan vinden.


Kan iemand mij hier iets over vertellen?

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit. Inzet is de noordelijke titel jeugd kickboksen. Andere vechters van team Bruinsma die in actie komen zijn Adham Abdel Ghaffar, Marwan Abdel . STADSKANAAL – Hoewel nog maar jaren jong heeft Martin Reemijer toch al een carriere als professioneel kickbokser achter de rug.


Voor de derde keer heeft de Fight Game Academy meegedaan aan het Kickboksgala van Ruud Bruinsma in Stadskanaal. Afgelopen zaterdag stond Challenger gym in Stadskanaal met vechters,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts