dinsdag 25 augustus 2015

Tempex blokken

Vind piepschuim blokken op Marktplaats. Isoveen is de jongste en nieuwste EPS producent van Nederland. Met het hypermoderne machinepark kunnen wij aan de strengste kwaliteitseisen voldoen.

Grote piepschuim blokken, vormschuimblokken, polyurethaan (pur), zijn gemaakt van harde persing polyurethaan. Wilt u piepschuim blokken en platen kopen? Dirks Artist Supplier biedt aan: piepschuim blokken afmeting 50x50x100cm per blok EUR 5incl btw. Daarnaast leveren wij ook piepschuim .

Tempex isolatie is hetzelfde als EPS of piepschuim isolatie. De GAMMA Isolatieplaat Polystyreen van 100x50x5cm gebruikt u om daken, vloeren en muren te isoleren. In totaal isoleert u vierkante meter met deze . PLUS gww EPS platen en blokken zijn speciaal ontwikkeld voor de grond-, weg- en waterbouw.


Het materiaal is de ideale basis voor een zettingsarme . Toepassing van polystyreen of styropur stenen voor uw eigen zwembad? Nu verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten voor laagste prijs. Diverse verhalen over ongedierte in Tempex zijn niet waar.


Je hebt watervaste wegenbouw tempex en isolatie tempex.

Voor een terugkerende Belgische klant hebben wij EPS platen en blokken geproduceerd in verschillende maten en densiteiten van EPStot . Het is voorts ook bekend onder de merknamen Tempex, Styropor en Depron. EPS-producten worden vervaardigd in de vorm van blokken, platen of . Ter verbetering van de akoestiek van een kantoorpand hebben we op maat gemaakte tempex kubussen gemaakt. Bekleed met donkerblauwe en witte hoezen.


EPS oftewel Tempex (Geƫxpandeerd polystyreen) wordt in de volksmond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts