vrijdag 25 maart 2016

De meent zwembad huizen

Opening Zwembad Stadspark groot succes. Optisport Huizen sportcentrum de Meent, Huizen.

De openingstijden van alle vestigingen van Sporthalzwembad De Meent in Huizen vindt u op Openingstijden. Als aanvulling of vervolg op uw behandeltraject bij het MTC bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de Swimfit training in zwembad de Meent. Onder de bezielende leiding van Marion Cornelisse van en met het Evenementen team en ruim vrijwilligers van Zwembad de Meent, Handbal vereniging, . Het doel is deelname aan de Oostermeent Triathlon Huizen in juni 2017.

Sportkamp Huizen - Wil jij graag op sportkamp? Sportcentrum de Meent beschikt over verschillende zwembaden en een sporthal.

Discozwemmen met Kuypers Events Dansje… in het zwembad. Meent Graaf Wichman 17 Huizen (N-H). Onderdelen: Wedstrijdbassin 15x25x2m met beweegbare bodem; Wedstrijdbassin 10x20x2m met beweegbare bodem; Sporthal 32x48x7m; compartimenten, . Kantine (veld en sporthal De Meent) Bovenweg 12XZ Huizen Telefoon : 035-5265876. De Marke - De Meenthoek in Huizen is een woon- en zorgcentrum voor. In de buurt vindt u het zwemba een sporthal en het gemeentehuis van Huizen.


Adresgegevens: Zwembad Sporthal de Meent Graaf Wichman 112KD Huizen Tel: 035-5256514. HUIZEN - Kuypers Events is gestart met allerlei evenementen onder de. Een mooi subtropisch zwembad in Noord Holland (Amsterdam).


In dit artikel mijn beeld of een zwembad een luxe of een voorziening is. Instructiebad bij zwembad de Meent in Huizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts