donderdag 24 maart 2016

Pilates woerden

Yoga, Zwangerschapsyoga, Pilates, Pilates op apparatuur en Zwangerschapspilates lessen in Woerden. De Perfect Pilates-methode is de nieuwe manier om je lichaam in vorm te brengen. Pilates is een trainingsmethode met oefeningen voor een mooi en sportief lichaam.

Het is de perfecte manier om je lijf weer te leren kennen. Mirjam van Gameren – Just Pilates Woerden. Mirjam van Gameren - Just Pilates Woerden.

Mirjam heeft in Woerden ruim jaar een Pilates studio van hoge kwaliteit, Just Pilates. Sinds oktober 20worden hier Yoga en Pilates . Lesrooster 20Adres: Pompmolenlaan 2 34GK Woerden. Klassiek Mat Pilates (Level 1) in het kort: Locatie: Woerden; Eerst mogelijke startdatu02-09-2017; Duur: opleidingsdagen en examendag . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Pilates Center Woerden in Woerden vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Home Just Body Mind (pilates).


Just Body Mind (pilates) (Woerden). Just Body Mind (pilates) Pelmolenlaan 34GW Woerden Nederland . De onderneming Pilates Center Woerden is gevestigd op Pelmolenlaan te Woerden en is actief in de branche Sport- en recreatieonderwijs.

Pilates noemde zijn methode Contrology omdat hij ervan overtuigd was dat zijn oefeningen de mentale vermogens gebruiken om de spieren te beheersen. Pilates Center Woerden in Woerden, Pelmolenlaan 3447GW - Telefoonnummer, informatie en kaart van Pilates Center Woerden - Rubriek Sportonderwijs. AALO Pilates Academie, AALO Yoga Academie.


Mirjam volgde de klassieke Pilates opleiding bij Power Pilates Woerden en behaalde in 20haar intermediate mat certificaat bij Peak Pilates Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts