dinsdag 15 maart 2016

Zwembad klein zwitserland

In de zomer kun je in Speelpark Klein Zwitserland ook heerlijk genieten van ons kindvriendelijke zwembad. Het kinderzwembad heeft een Romeinse-Tegula . Foto van Speelpark Klein Zwitserlan Tegelen: zwembad - bekijk 2onthullende foto's en video's van Speelpark Klein Zwitserland gemaakt door .

Op het midden van onze camping vindt u verwarmd zwembad met een apart kleuterbadje met een diepte van cm. Lekker poedelen voor de allerkleinsten, . Wilt u graag eens een waterval beleven? Dat is mogelijk in het zwemba dat gehuld is in een oase van licht.

Jonas en de Walvis in Friesland is het meest veelzijdige indoor speelparadijs. Zwemmen, spelen en klauteren bij ons kan het allemaal. Zwembad - Speelpark Klein Zwitserland - ,rh:.


Het zwembad op Camping Klein Zwitserland in Drenthe,rh:campingkleinzwitserland. Speelpark Klein Zwitserland (Tegelen, Nederland) - Beoordelingen,rh:tripadvisor. Attraction_Review-g1087451-d4454244-Reviews-Speelpark_Klein_Zwitserland-Tegelen_Limburg_Province. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.


Het enige kindvriendelijke zwembad in de regio Venlo vind je bij Speelpark Klein Zwitserland.

Alle info over deze recreatieplas Dagrecreatieterrein Klein Zwitserlan met bereikbaarhei openbaar vervoer, parkeren, webcam,. Een weekendje weg in Hotel Klein Zwitserland is de ultieme manier om even helemaal tot rust. Een zwembad is altijd fijn, boek daarom een hotel met binnenzwemba buitenzwembad of zwemparadijs voor een weekendje weg naar Klein Zwitserland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts