donderdag 17 maart 2016

Vrouwen lopen voor vrouwen

Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Stichting Vrienden van De Hoop. Met de sponsortochten (wandelen of hardlopen) komen we met elkaar in . Wandel mee met Vrouwen lopen voor Vrouwen!

De opbrengst van deze sponsorwandeltocht gaat naar de opvang van kwetsbare vrouwen en . Wandel mee met Vrouwen lopen voor Vrouwen of doneer en biedt een veilige plek voor kwetsbare vrouwen én hun kinderen. Jij kunt als vrouw van betekenis zijn voor andere vrouwen! De opbrengst van deze sponsorwandeltocht gaat namelijk naar de opvang van kwetsbare vrouwen .

Vrouwen lopen voor Vrouwen, Dordrecht. Onder de naam Vrouwen lopen voor Vrouwen. Op mei en juni vindt de vierde editie van de sponsorloop Vrouwen lopen voor Vrouwen plaats.


Op verschillende locaties in Zeelan . Kom dan samen met je moeder, vriendinnen, (schoon)zussen of buurvrouw in beweging en doe mee met Vrouwen lopen voor Vrouwen – 2e . DORDRECHT - Volgende week op februari organiseert Vrouwen lopen voor Vrouwen een ladiesnight, met het thema 'je bent waardevol'. ZEEGSE – De eerste editie van 'Vrouwen lopen voor Vrouwen' in Noord-Nederland is een succes gebleken. De opbrengst van alle sponsorgelden is bestemd voor de opvangplaatsen voor kwetsbare vrouwen en hun kinderen bij Stichting De Hoop, Terwille en Bright .

Bijvoorbeeld door mee te doen met Vrouwen lopen voor Vrouwen: een wandelevenement waar we . DORDRECHT – Vrouwen lopen voor Vrouwen organiseert op vrijdag februari een Ladiesnight met het thema 'Je bent waardevol'. Ben jij een organisatietalent, en hou je van wandelen? Heb jij passie voor vrouwen die in de prostitutie zijn belandt? Dan komen we graag met jou in contact.


ANLOO – Zo'n vijftig vrouwen uit Noord-Nederland trekken mei de wandelschoenen aan om te lopen voor vrouwen in nood. Kom meelopen met de sponsorwandeltocht Vrouwen lopen voor Vrouwen! Want moeder en kind horen bij elkaar. De opbrengst van de sponsortocht gaat naar . De deelnemers aan zeven sponsorwandeltochten 'Vrouwen lopen voor Vrouwen' hebben gezamenlijk 60.


Activiteit: Vrouwen lopen voor vrouwen, Begint op: zaterdag juni 201 08:0 Eindigt op: zaterdag juni 201 00:0 Aantal reacties:. Vrouwen lopen voor vrouwen wordt sinds enkele jaren georganiseerd door Stichting Vrienden van De Hoop in Dordrecht. Twee prachtige routes zijn inmiddels .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts