vrijdag 4 maart 2016

Borstcrawl training

De borstcrawl is één van de populairste slagen. Wil jij je conditie en borstcrawl techniek verbeteren? Doe dan mee aan de borstcrawl cursus! We starten weer met nieuwe cursussen in april.


Zes trainingen van een uur; Groepje van tot sporters per trainer; Indeling op zwemniveau; Een keer video . De vijf basiselementen van de borstcrawl. Wat maakt zwemmen technisch gezien de moeilijkste van de drie triathlononderdelen?

De borstcrawlcursus is voor iedereen die de borstcrawl techniek goed wil . Tijdens de 5-wekelijkse training leer je alles van de techniek van de borstcrawl. Elke week volg je een les van minuten waarbij alle facetten van de borstcrawl . Weet iemand waar je in Rotterdam of directe omgeving borstcrawl kunt leren? Mee trainen met een triatlonclub lijkt me onzinnig, zo niet . We leren iedereen efficiënter te zwemmen.


Introductiecursus, TI- Workshop of eendaagse Clinic. Gedurende trainingsweken leren startende en gevorderde zwemmers de borstcrawl technisch goed zwemmen en wordt qua .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts