vrijdag 4 maart 2016

Spaghettimat

De spaghettimatten voelen stevig aan en . Mooie spaghettimatten met of zonder logo, aan de rol of op maat met optionele schuin oplopende rand rondom. Voordelen: - SUPER kwaliteit spaghetti zeer slijtvast!

Spaghetti mat van grove krullen (diameter mm) van geextrudeerde 1 PVC. Deze mooie dikke spaghettimat is leverbaar in kleuren, kan op maat gemaakt worden en optioneel geleverd met schuin oplopende rand rondom. Ons assortiment bestaat uit twee kwaliteiten de normale spaghettimat en een light versie die wat dunner is en waar meer ruimte tussen de sliertjes zit.


De Spaghettimat heeft een zeer goede reinigende werking.

De spaghettimat schraapt als het ware het vuil van uw schoenen of laarzen. Deze spaghetti mat is verkrijgbaar in een maat en gemaakt van pvc. Kwaliteit inloopmat met schraap functie. Deze type inloopmat genaamd: spaghettimat is aan te raden voor entrees met veel loopverkeer; De HD kwaliteit is .

In het eerste deel van een entree is het belangrijk dat het meeste vuil verwijdert en verborgen wordt. Hiervoor zijn schrapende matsystemen . Spaghettimat op rol is de eyecatcher voor uw entree en verkrijgbaar in kleuren. Ideale mat om effectief grof vuil te stoppen en het vuil buiten te houden. Deze kwaliteit is aan te raden voor entrees met veel loopverkeer. Bestel nu Entreemat spaghettimat 14mm rood (breedte 120cm) - 316003bij Rubbermagazijn.


De buitenmat van Hamat wat ook als projectmat gebruikt kan worden. Het water loopt zonder problemen aan de onderkant weg. De mooiste Watermat spaghettimat voor de watersport, beroepsvaart en industrie!


Op aanvraag ontvangt u een gratis monster van de Watermat. Spaghettimatten worden ook wel 'pasta' matten genoemd. Deze matten worden door onze productspecialisten vrijwel altijd voor buitengebruik geadviseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts