vrijdag 10 juli 2015

Dans workout

Dance workout for Beginners,which is really good for starting out or just for fun or refreshing. From Zumba to hip hop, these are the best dance workout videos to get you toned and fit. Met de nieuwe cursus Dans workout van niemand minder .

Werken met dans en danselementen aan je algemene lichamelijke conditie. Al je spieren komen aan bo er wordt gelet op je . Wil jij op een leuke manier aan jouw conditie en lenigheid werken? Then kick it with LA choreographer Ryan Heffington, owner of the Sweat Spot dance studio.

HipHop Dance is een groepsles waarbij je al dansend en freestylend door de les heengaat. African Dance is een dynamische dans groepsles op verschillende dansstijlen. Wil je toch in shape blijven en hou je van lekker swingen?


Dan is deze Dance Workout misschien iets voor jou!

Waar vind je leuke workout video's die effectief zijn, binnen jouw tijdschema passen. Met de dance fitness workouts transformeer je jouw woonkamer tot een . Door te dansen verbrand je gemakkelijk tussen de 3en 5kcal per uur. Wij zijn geen dansschool maar een fitnesscentrum. Nia is in Nederland een nieuwe en unieke sport.


Het uitgangspunt van Nia is Joy of Movement. Dat betekent met plezier en aandacht bewegen en daarbij . Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. Total dance Workout is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten . Een workout mix van Zumba fitness en aerobics op de meest hedendaagse muziek.


Het hoofdoel is dansen en plezier terwijl je tot 7kCal verbrandt tijdens . De dance-workout is een op dans gebaseerde cardio-workout en zorgt voor een goede vetverbranding en verbetert de conditie. Twerk is een Afrikaanse dans waarbij de bewegingen van de billen centraal staan. Tijdens de cursus leer je diverse twerk technieken en . De Twerk dance workout wordt verzorgd in Danscentrum Salseros aan de Alphons Diepenbrockhof Den Haag ( boven de Jumbo ). Intensief dansen zonder stil te staan bij ingewikkelde oefeningen. Lekker werken aan je conditie, souplesse en kracht!


My Fitness Coach, Dance Workout Nintendo Wii. Na het succes van 'My Fitness Coach: Fit Gezond' en 'My Fitness Coach: Cardio Workout' is er een derde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts