vrijdag 24 juli 2015

Hardloopvereniging den haag

Fusievereniging uit Den Haag met zelfstandige onderdelen: jeug recreatie, weg- en baanatletiek. Op zondag maart is het weer zo ver. Dan vindt in Den Haag de 41e editie van de City-Pier-City Loop plaats.

Dit is één van de grootste en gezelligste . De trainingstijden van de loopgroepen in het Zuiderpark, Den Haag. Hieronder het tijdschema van de trainingen voor de . Bekijk hier alle mogelijkheden, loopevenementen en wetenswaardigheden over hardlopen bij jou in de buurt.

Wegatletiekvereniging The Hague Road Runners, gelegen aan de duinrand tussen Den Haag en Wassenaar voor de wedstrijdatleet en recreant. Als hardloopspeciaalzaak wil Run2Day Den Haag goed op de hoogte zijn van de verschillende hardlooporganisaties en verenigingen in de regio. Voor sportief hardlopen moet je zijn bij hardloopvereniging Clingendael Run and Walk.


Trainen doen we in Den Haag bij Park Clingendael en Meijendelse . Sinds ik in september 20hardlopen heb ontdekt, heb ik al vele kilometers gemaakt in mijn hometown Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts